S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl se již brzy dočká neoficiálního remasteru
S.T.A.L.K.E.R. 2 Novinka S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl se již brzy dočká neoficiálního remasteru

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl se již brzy dočká neoficiálního remasteru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Známe přesné datum vydání, podívejte se na obrázky.

Reklama

Vydání hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl bylo z důvodu ruské invaze na Ukrajinu už před časem odloženo na příští rok. Čekání na plnohodnotný návrat do zóny by vám mohl zkrátit připravovaný fanouškovský remaster vůbec prvního dílu s podtitulem Shadow of Chernobyl. Původní hra vyšla v roce 2007, takže po grafické stránce už z dnešního pohledu nepůsobí nejlépe.

Autor modifikace s přezdívkou Andrey0007 nově oznámil, že svou předělávku původní hry nabídne ke stažení 25. prosince. Zároveň však fanoušky upozorňuje, že jeho práce ještě rozhodně neskončila. V prosinci vydaná verze nabídne především balíček textur s vyšším rozlišením o velikosti 16 GB, které už samy o sobě dokážou vizuální stránku příjemně osvěžit, o čemž se můžete přesvědčit při pohledu na níže přiložené obrázky.

Do budoucna autor plánuje převod hry do enginu OGSR, drobné úpravy příběhu nebo změny v dabingu. Bližší informace o tomto neoficiálním remasteru hry S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl můžete načerpat na stránkách moddb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama