Samostatné rozšíření Wolfensteina nás zasvětí do událostí před The New Order
Wolfenstein: The New Order Novinka Samostatné rozšíření Wolfensteina nás zasvětí do událostí před The New Order

Samostatné rozšíření Wolfensteina nás zasvětí do událostí před The New Order

Martin Cvrček

Martin Cvrček

38

The Old Blood vyjde v květnu a bude sledovat B.J. Blazkowicze při dvou misích v Bavorsku a Wulfburgu.

Reklama

Bethesda poměrně překvapivě oznámila samostatně spustitelný prequel k vynikající loňské střílečce Wolfenstein: The New Order. Nese název The Old Blood a budeme v něm moci sledovat novou misi B. J. Blazkowicze, která bude rozdělená na dvě části a která se odehrává v roce 1946.

V první části nazvané Rudi Jäger and the Den of Wolves zavítáme do hradu Wolfenstein v Bavorsku, ze kterého se Blazkowicz pokusí ukrást koordináty sídla generála Deathsheada (jeden z nepřátel Return to Castle Wolfenstein a hlavní antagonista Wolfensteina z roku 2009 a The New Order). Protivníkem bude tentokrát jakýsi maniakální vězeňský dozorce. Nezapomínejte, že hrad Wolfenstein je odjakživa v první řadě vězení.

Druhá část nese název The Dark Secrets of Helga Von Schabbs a pátrání po koordinátech v něm bude pokračovat, ale už na jiném místě, ve Wulfburgu. Tam se setkáme s posedlou nacistickou archeoložkou, která hledá mysteriózní artefakty hrozící rozpoutáním temné a prastaré síly.

The Old Blood bude k dispozici 5. května letošního roku za příjemných 19,99 euro a vyjde na PC, PlayStation 4 v krabicové i digitální verzi, Xbox One verze pouze v digitální podobě. S verzemi pro PS3 a Xbox 360 se zjevně nepočítá.

„Vypravit se proti proudu času do světa série Wolfenstein nás nesmírně bavilo,“ řekl Jerk Gustafsson, výkonný producent MachineGames. „Skvěle jsme si užívali prozkoumávání událostí, které vyústily v The New Order. Věříme, že si fanoušci užijí zdejší příběh, akci a samozřejmě možnost vrhnout se do boje s arzenálem nových zbraní.“

Tento víkend bychom se o prequelu měli dozvědět víc, a to díky ukázce gameplay na konferenci PAX East.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama