Sběratelská edice Wolfenstein 2: The New Colossus s akční figurkou BJ Blazkowicze
Novinka Sběratelská edice Wolfenstein 2: The New Colossus s akční figurkou BJ Blazkowicze

Sběratelská edice Wolfenstein 2: The New Colossus s akční figurkou BJ Blazkowicze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

126

Dále zahrnuje výbavu pro figurku, samotnou hru ve steelbooku a plakát. <strong>K dostání i u nás.</strong>

Reklama

Update: Sběratelská edice hry Wolfenstein 2: The New Colossus skutečně dorazí i do České republiky a na Slovensko.

Již nyní si ji můžete předobjednat v našem obchodě Xzone.cz a GameExpres.sk za 2999 Kč nebo 114,99€. Cena je ale pouze orientační a může se změnit.

Původní zpráva (9:15): Na E3 byl oznámen nejen dlouho očekávaný Wolfenstein 2: The New Colossus, doprovázený zatím nepřiblíženým Season Passem, ale i sběratelská edice. Její předností je akční figurka hlavního hrdiny BJ Blazkowicze, kterému náckové přezdívají Terror-Billy.

Dvanáctipalcovou figurku v měřítku 1:6 můžete vybavit čtyřmi palnými zbraněmi, konkrétně jde o kvéry Maschinepistole, Laserkraftwerk, Dieselkraftwerk a Shockhammer X. A kdyby vám to nestačilo, k dispozici je i sekerka a Blazkowiczova ikonická hnědá bunda z dob „prvního“ dílu s podtitulem The New Order.

Figurka je zabalená v prémiovém balení a doplňuje ji plakát Blitzmench (očividně jakýsi nacistický Superman). Tentokrát navíc nechybí ani samotná hra, která ve sběratelské edici The New Order chyběla. Disk se hrou je uvnitř limitovaného steelbooku s motivem Frau Engel, hlavní záporačky hry.

Cena je stanovená na 99.99 amerických dolarů. Dostupnost a případnou cenu na českém trhu zatím bohužel neznáme. Sběratelská edice je každopádně k dispizici pro všechny tři platformy, na nichž vyjde i samotný Wolfenstein 2: The New Colossus, tedy pro PC, PS4 i Xbox One. Její plastovou doménu navíc přibližuje nové video, které je přesně tak střelené a stylové, jak byste asi čekali. Chudák Blazkowicz...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama