Screenshoty lákají na DLC A Criminal Past pro Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex Novinka Screenshoty lákají na DLC A Criminal Past pro Deus Ex: Mankind Divided

Screenshoty lákají na DLC A Criminal Past pro Deus Ex: Mankind Divided

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Poslední příběhový přídavek vychází během zítřka. K dispozici jsou i přesné časy vydání na jednotlivých platformách. <strong>Aktualizováno</strong> o trailer.

Reklama

Update: Podle očekávání jsme se dočkali traileru, který láká na DLC A Criminal Past pro Deus Ex: Mankind Divided. Na konzolích už je přídavek k dispozici, na Steamu vyjde v 18:00.

Původní zpráva (22. 2. 2017 20:30): Před několika dny tvůrci Deus Ex: Mankind Divided ze studia Eidos Montreal vydali čtveřici screenshotů z druhého a zároveň posledního DLC, které nese název A Criminal Past. DLC vychází už zítra, a tak jsme se dnes dočkali i odhalení konkrétních časů vydání přídavku na všech třech platformách.

Na Steamu se A Criminal Past objeví zítra v 18:00 našeho času. Majitelé PS4 a Xboxu One si budou moci přídavek stáhnout o půlnoci. Stejně jako v případě DLC System Rift přitom platí, že přídavek bude k dispozici jako součást všemi kritizovaného Season Passu i samostatně. V takovém případě vás vyjde na solidních 11,99 eur.

Zítra se dočkáme také traileru, který A Criminal Past přiblíží. Já jen připomenu, že v tomhle DLC, které se odehrává ještě před událostmi samotného Mankind Divided, se s Adamem Jensenem dostanete do přísně střeženého vězení pro augmentované jedince, které se nachází v Arizoně. Zde musíte najít spřáteleného tajného agenta, který se odmlčel. Screenshoty naznačují, že z hlediska lokací se bude tohle DLC hodně lišit od System Riftu, jehož děj byl stále zasazený v Praze, ale zároveň by se mohlo díky vězeňské tématice podobat přídavku Missing Link pro Deus Ex: Human Revolution.

A kdyby vás zajímaly achievementy/trofeje určené pro A Criminal Past, odkážu vás na jejich přehled zveřejněný na Twitteru. Achievementy najdete i na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama