Sedm minut z kampaně Gears of War 4
Gears of War 4 Novinka Sedm minut z kampaně Gears of War 4

Sedm minut z kampaně Gears of War 4

Michal Burian

Michal Burian

3

K tomu ukázka nové multiplayerové mapy a trailer věnovaný limitované edici Xbox One S.

Reklama

Společnost Microsoft si dnešní odpoledne vybrala pro novinky z očekávané střílečky Gears of War 4, která dorazí 11. října ve verzích pro Xbox One a PC s Windows 10.

Nejprve se podíváme na nové gameplay záběry z kampaně. Video má téměř 7 minut a ukazuje nového hlavního hrdinu. Tím je mladý JD Fenix, syn legendárního Marcuse Fenixe. Tuhle dvojici doprovází Del a Kait. Všichni čtyři bojují proti nepříteli zvanému Swarm… a bouři. Právě tyhle tvorové zničili jejich vesnici a uvěznili matku Kait.

Jak se sami můžete přesvědčit, čtvrtý díl sází na systém krytí, stejně jako jeho předchůdci. Kdyby tomu bylo jinak, fanouškům by se to nejspíš vůbec nezamlouvalo.

Dále tu máme představení nové multiplayerové mapy, pojmenované Forge. Jde o rozsáhlou arénu, kde nechybí stísněné prostory, stejně jako otevřená prostranství.

A aby byla dnešní novinka kompletní, zveřejnil Microsoft ještě trailer věnovaný limitované edici konzole Xbox One S ve stylu Gears of War 4, včetně ovladače. Tahle verze byla nedávno oznámena a nabídne harddisk o velikosti 2TB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama