Sedmiminutová prohlídka Alien: Isolation
Alien: Isolation Novinka Sedmiminutová prohlídka Alien: Isolation

Sedmiminutová prohlídka Alien: Isolation

Michal Burian

Michal Burian

29

V úzkých tmavých chodbách nefunkční obchodní stanice na okraji vesmíru zažijeme strach a paniku v kůži Amandy Ripleyové, kterou bude chtít zabít nepředvídatelný a nelítostný Xenomorf.

Reklama

Obyvatele nefunkční obchodní stanice na okraji vesmíru zachvátil strach a panika. Hráči se ocitají v atmosféře neustálého děsu a smrtelného nebezpečí, neboť hluboko ve stínech se plíží a zabíjí nepředvídatelný a nelítostný Xenomorf. Nemáte vybavení ani přípravu. Musíte pátrat po materiálech v troskách, improvizovat v různých situacích a používat svůj důvtip – nejen proto, abyste na své misi uspěli, ale prostě proto, abyste zůstali naživu.

„Ve hře Alien: Isolation jsme se s touto sérií vrátili zpět ke kořenům filmu Ridleyho Scotta z roku 1979, k tomu původnímu hororu, kde šlo o přežití,” řekl kreativní ředitel z Creative Assembly Alistair Hope. „Náš vetřelec je skutečně děsivý tvor; je tak inteligentní, jako je nepřátelský, neúnavný, brutální a nezastavitelný. Tohle je ta vetřelčí hra, kterou fanoušci série vždy chtěli.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama