Šéf Activisionu naťukl PC verzi Destiny
Destiny Novinka Šéf Activisionu naťukl PC verzi Destiny

Šéf Activisionu naťukl PC verzi Destiny

Michal Burian

Michal Burian

65

Podle jeho slov se nová sci-fi střílečka od ex-autorů Halo na PC jednoduše hodí. Oznámení ale stále nepřichází...

Reklama

O víkendu proběhl první větší test připravované sci-fi střílečky Destiny od Bungie, kteří měli dříve na starost sérii Halo od Microsoftu. Na internetu se od hráčů můžete dočíst spoustu pozitivních reakcí, a to i přesto, že Destiny vlastně nenabízí nic moc nového, vzhledem k jiným hrám v tomto žánru.

Každopádně se má pochlubit skvělou hratelností. Není divu, že spousta fanoušků žádá Activision, aby hra vyšla nejen na konzole, ale rovněž na PC. V minulosti jsme tu pár náznaků již měly, s dalším nově přišel přímo šéf Activisionu.

Erik Hirshberg pro Polygon komentoval situaci a řekl následující: ,,O PC verzi hodně debatujeme a samozřejmě dává smysl, aby tato hra vyšla na počítače. Neberte to ale jako nějaké oznámení. V týmu o tom přemýšlíme, je ale složité vytvářet hru na více platforem.”

,,Vývoj hry pro PC je něco jiného, než ji vytvářet pro konzole. Chceme jít krok po kroku, abychom zajistili co nejlepší kvalitu. Samozřejmě víme, že by se Destiny na PC přirozeně hodilo, ” dodal Hirshberg.

Destiny je naplánované na 9. září pro PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360. Beta startuje 17. července pro PS4 a PS3 hráče. Ostatní se dočkají vzápětí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama