Šéf multiplayeru Halo Infinite opouští 343 Industries
Halo Infinite Novinka Šéf multiplayeru Halo Infinite opouští 343 Industries

Šéf multiplayeru Halo Infinite opouští 343 Industries

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Následuje zakladatelku studia a další důležité zaměstnance.

Reklama

Tom French, kreativní ředitel multiplayerové části Halo Infinite, oznámil, že po více než jedenácti letech končí ve 343 Industries. Vydává se podle svých slov na nové dobrodružství. „Bylo mi obrovskou ctí podílet se na hře, kterou jsem jako hráč tolik miloval a jako vývojář tolik obdivoval. Na své působení u 343 nemohu být více hrdý,“ dodal.

French začínal v Interplay a Black Isle Studios, kde se velmi rychle vypracoval ze scriptera a programátora až do role producenta. V letech 2004 až 2009 zastával roli designera v Pandemic Studios, kde se podílel na The Saboteur. Ve 343 Industries následně pracoval na Halo 4, 5 a nejnovějším Infinite.

Jde už o několikátého vysoce postaveného zaměstnance, který letos tým opouští. Nejvýraznější ztrátou je nepochybně šéfka studia Bonnie Ross, ale skloňované bylo mezi dalšími také jméno Davida Bergera, který stojí za proprietárním enginem Slipspace. Na jeho odchod navazuje spekulace, podle které se 343 Industries chystají přejít na Unreal Engine 5.

V listopadu dorazil do Halo Infinite takzvaný Winter Update, který přináší mimo jiné beta režim módu Forge. Třetí sezónu pak vývojáři odložili až na březen příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama