Sega láká na herní verzi olympijských her v Tokiu
Novinka Sega láká na herní verzi olympijských her v Tokiu

Sega láká na herní verzi olympijských her v Tokiu

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game přinese 16 různých soutěží.

Reklama

Společnost Sega prezentuje svou herní verzi olympijských her v Tokiu. Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game vyjde 24. července letošního roku v Japonsku pro PlayStation 4 a Nintendo Switch a na jaře příštího roku ve zbytku světa i pro PC a Xbox One. Oficiální videohra nadcházející Olympiády přináší 16 různých soutěží, včetně populárních týmových sportů jako je basketbal, fotbal, baseball, plážový volejbal, tenis (dvouhra a čtyřhra), stolní tenis, box a BMX. Samozřejmě nechybí tradiční olympijské soutěže, třeba hod kladivem, překážkový běh na 110 metrů, sprint na 100 metrů, skok daleký nebo plavání.

Pro všechny tyhle sportovní soutěže si hráči budou moci vytvořit vlastní postavu a vývojáři připravili realistické ztvárnění všech míst, včetně olympijského stadionu.

Co se módů týče, hra je rozdělena na Olympic Games, kde o olympijské medaile mohou soutěžit až dva hráči (nebo až čtyři hráči při hraní online), Rank Games se soutěžením online, Training představuje možnost si v singleplayeru vše vyzkoušet a zlepšit své dovednosti a potom je tu My Data. Tato sekce nabízí možnost prohlédnout si kompletní výsledky a podívat se, jak se vám ve srovnání s ostatními hráči daří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama