Sekiro: Shadows Die Twice má za sebou úspěšný start
Sekiro: Shadows Die Twice Novinka Sekiro: Shadows Die Twice má za sebou úspěšný start

Sekiro: Shadows Die Twice má za sebou úspěšný start

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dva miliony prodaných kopií za pouhých 10 dnů.

Reklama

Activision prozradil prodejní výsledky novinky od FromSoftware. Tvůrcům série Dark Souls a PS4 exkluzivity Bloodborne se Sekiro: Shadows Die Twice hodně povedlo a dokázali v něm nabídnout tuhé boje po vzoru svých předchozích titulů, ale s tím rozdílem, že jsou souboje dost odlišné. I díky tomu se hra může za prvních 10 dnů pochlubit prodeji před dva miliony kusů. Tohle číslo zahrnuje i digitální verze. Zároveň mělo Sekiro během prvního týdne na Twitchi celkem 1,1 miliardy minut ve sledování.

Michelle Fonseca, viceprezidenta marketingu u Activisionu, v tiskové zprávě uvedla, že Sekiro: Shadows Die Twice obohatilo portfolio společnosti Activision o něco mimořádného a jedinečného. „Je to čest pracovat s FromSoftware, abychom hráčům po celém světě přinesli úplně novou franšízu,“ dodala. Jak vidno, o hardcore RPG je stále velký zájem.

Sekiro: Shadows Die Twice vyšlo na PC, PlayStation 4 a Xbox One v březnu letošního roku. Na odbyt šla i PC verze, jež byla pravidelně na čtvrté příčce nejoblíbenějších her na Steamu, probojovala se před Resident Evil 2 nebo Devil May Cry 5. Přečtěte si naši recenzi. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama