Série Bioshock může změnit vývojáře
BioShock Novinka Série Bioshock může změnit vývojáře

Série Bioshock může změnit vývojáře

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Zatímco Take-Two Interactive plánuje i nadále podporovat značku Bioshock, vydavatel odhalil, že by se další díl série mohl dostat do rukou jiným vývojářům.

Reklama

„Myslíme si, že je Bioshock stále jednou z nejdůležitějších značek v herním průmyslu,“ řekl Strauss Zelnick z Take-Two na nedávné konferenci investorů. „Hodláme Bioshock podporovat, to však neznamená, že by musela série zůstávat u studia 2K Marin,“ dodal.

První Bioshock, který se objevil na trhu v sprnu roku 2007, byl vyvíjen studiem 2K Boston, které si nedávno změnilo název zpět na Irrational Games a právě pracuje na neoznámeném projektu. Pokračování, které spatřilo světlo světa v únoru roku 2010, vyšlo pro změnu z rukou studia 2K Marin.

„Myslíme, že má série před sebou dlouhou životnost,“ dušoval se Zelnick, který předtím odhalil, že se třetí díl nejspíše dostaví spolu s budoucí filmovou adaptací. „Pokud udáme Bioshocku správný směr a přidáme dostatek inovací, můžeme těch dílů udělat klidně šest, jak tomu bylo např. u Star Wars,“ dodal Christoph Hartmann z 2K Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama