Chernobylite Novinka Sérií S.T.A.L.K.E.R. inspirovaná akce Chernobylite vyšla v kompletní edici

Sérií S.T.A.L.K.E.R. inspirovaná akce Chernobylite vyšla v kompletní edici

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Autoři lákají na nabitý postapokalyptický zážitek.

Reklama

Vývojáři ze studia The Farm 51 vydali v červenci roku 2021 postapokalyptickou akci s názvem Chernobylite. Už název napovídá, že titul hráče vezme do zóny v okolí černobylské jaderné elektrárny. Autoři k poutavému zasazení přidali survival mechaniky, crafting, RPG prvky a náročné souboje. Kladné ohlasy se snáší také na nelineární příběh a využívání nadpřirozených sci-fi prvků. Na původní hru navázalo hned několik obsahových přídavků s novým vybavením, misemi a mechanikami.

Pomyslný vrchol představuje nově vydaná kompletní edice, která je aktuálně k dispozici na PC (Steam). Vrcholná verze obsahuje kromě původní hry také veškerý dodatečná obsah, který je rozdělen do celkem čtyř sezón. Hráči na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S se zpřístupnění kompletní edice dočkají v následujících týdnech.

Bližší informace o samotné hře vám nabídne naše recenze, ve které si Chernobylite odneslo známku 7/10 a následující verdikt: „Nejnovější z her zasazených do Černobylské zóny dokáže udělat skvělý první dojem moderní výpravou. Následně vás čeká zajímavá kombinace hororu, akce a survivalu, která sice není tak docela vyvážená, ale jako celek funguje a udrží vaši pozornost originálními nápady i nelineárním příběhem. Slušné béčko, slušná sedmička.“

Sérií S.T.A.L.K.E.R. inspirovaná akce Chernobylite vyšla v kompletní edici
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama