Serious Sam 3: BFE a totální chaos v co-op módu
Serious Sam 3: BFE Novinka Serious Sam 3: BFE a totální chaos v co-op módu

Serious Sam 3: BFE a totální chaos v co-op módu

Michal Burian

Michal Burian

6

Chystaný Serious Sam 3: BFE bude v obrovském kooperačním režimu podporovat až 16 hráčů, což podle vývojáři znamená totální chaos – samozřejmě v pozitivním slova smyslu.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Croteam vydal nové informace týkající se jejich nejnovějšího dítka, které se zaměří především na multiplayer. V online kooperaci bude tato first-person střílečka podporovat až 16 hráčů, což podle vývojářů zaručí totální chaos. "Čím více hráčů se do bitvy zapojí, tím těžší to pro každého bude," myslí si Croteam.

"Pokud se dostaví maximální počet hráčů, budeme svědky chaosu v pozitivním slova smyslu. Týmy budou muset přemýšlet a hlídat si své svěřence, pokud někdo odpadne nebo selže, bude to mít následky," vzkázali tvůrci fanouškům série Serious Sam.

Na informace o konkrétních módech si budeme muset ještě nějaký čas počkat. Připomeňme, že se prozatím mluví o novějších variantách "Beast Hunt" a "Survival".

Serious Sam 3: BFE vyjde letos v létě pro PC a nespecifikované konzole (s největší pravděpodobností Xbox 360 a možná PlayStation 3).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama