Serious Sam 3 vyjde letos v létě
Serious Sam 3: BFE Novinka Serious Sam 3 vyjde letos v létě

Serious Sam 3 vyjde letos v létě

Michal Burian

Michal Burian

9

Croteam učili krátké prohlášení, prostřednictvím kterého odhalili, že Serious Sam 3 vyjde letos v létě.

Reklama

Další podrobnosti ohledně třetího dílu střílečky Serious Sam bychom se měli dozvědět již brzy, stejně jako platformy. Prozatím víme pouze to, že třetí díl je označován jako Serious Sam 3: BFE.

Je zajímavé, že se Croteam rozhodl Serious Sam 3 vydat v létě aktuálního kalendářního roku, protože letos vychází mj. zajímavě vypadající Bulletstorm a konečně také Duke Nukem Forever, stejně jako Crysis 2 nebo Homefront.

Croteam se již na konci minulého roku rozpovídal o Serious Sam 3. Alen Ladavac, jeden ze zakladatelů tvůrčího celku, prozradil, že třetí díl nabídne pochopitelně mnohem více než HD remaky, které sice běží na stejném enginu, avšak SS3 má k dobru tři podstatné faktory.

"Zaprvé, dokonce i engine doznal od vydání HD remaků jistých změn a vypadá teď mnohem lépe. Zadruhé, HD remaky jsou limitovány obsahem původních her. Jelikož jsme chtěli zůstat věrni originálu, nemohli jsme si dovolit moc experimentovat. No, a za třetí, během vývoje jsme se toho spoustu naučili, takže jsme při vývoji SS3 zkušenější a schopnější," řekl Ladavac.

Více informací se o akci Serious Sam 3 dozvíte v dřívější novince, v níž naleznete celý rozhovor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama