Servery NBA 2K14 budou opět v provozu
NBA 2K14 Novinka Servery NBA 2K14 budou opět v provozu

Servery NBA 2K14 budou opět v provozu

Michal Burian

Michal Burian

3

2K Sports mění názor a po bouřlivých reakcích prodlouží podporu u NBA.

Reklama

Minulý týden po 18 měsících došlo k vypnutí serverů NBA 2K14, což bylo avizováno dlouho dopředu. Hráčům se toto rozhodnutí nelíbilo, ale nic s ním nenadělali. K vypnutí serverů tak došlo, ale s ním i k závažnému problému. Hráči totiž přišli o veškerý postup v singleplayeru, hra se nemohla připojit na server a ověřit potřebné věci.

Zarážející byla samotná odpověď vydavatele, který řekl, že s tím nehodlá nic dělat. To znamenalo, že hráči přišli o svůj postup a museli by začít od samotného začátku. Pochopitelně to mělo za následek bouřlivé reakce. Ty s největší pravděpodobností vedly k tomu, že si to 2K Sports rozmysleli a zprovozní servery.

„Dnes jsme se rozhodli rozšířit podporu všech serverů NBA 2K z 18 na 27 měsíců. Našim hráčům tak poskytneme více času vyzkoušet a užít si nejlépe hodnocenou videoherní NBA značku,“ nechal se včera slyšet zástupce 2K Sports pro Game Informer.

To znamená, že každý díl NBA 2K budeme mít servery v provozu 27 měsíců po vydání. Podpora loňského NBA 2K15 by tam měla skončit na konci roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama