Seznam jednotek v Total War: Warhammer není konečný
Total War: Warhammer Novinka Seznam jednotek v Total War: Warhammer není konečný

Seznam jednotek v Total War: Warhammer není konečný

Michal Burian

Michal Burian

9

Na jednotlivých frakcích vývojáři stále pracují.

Reklama

Total War: Warhammer od Creative Assembly vypadá rozhodně zajímavě, na spojení real-time strategie Total War a universa Warhammeru se těší nejeden hráč, zároveň existují ale obavy, zda hra bude mít dostatečný obsah, aby zabavila na dlouhé hodiny.

Seznam frakcí a jednotek totiž na první pohled vypadá, že celkově bude obsah chudý. To se rozhodl na oficiálním fóru vysvětlit zástupce vývojářů, který se nechal slyšet, že seznam jednotek pro Říši, Zelenokožce a Trpaslíky není konečný. Na každé frakci ještě v Creative Assembly pracují. Navíc je nutné si uvědomit, že pro marketingové účely se využívá jenom část hry, ve videích a na screenshotech tak nebude představeno úplně všechno.

Mnohem přesnější je navštívit oficiální Total War Wiki a přečíst si o jednotkách jednotlivých frakcí, i když ani tam prý nejde o finální seznam. Fanoušci si tak myslí, že původně Creative Assembly zamýšleli vydat hru takto, až po stížnostech hráčů se měli tvůrci rozhodnout přidat další jednotky. V opačném případě by informovali dříve, že budou další jednotky přidány před vydáním.

Total War: Warhammer bude na trhu od 28. dubna 2016. Když předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz, získáte DLC balíček Chaos Warriors Race Pack, který nabídne novou hratelnou rasu s vlastními krvelačnými jednotkami, děsivými jízdními tvory a obřími monstry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama