Seznamte se, Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free Novinka Seznamte se, Battlefield Play4Free

Seznamte se, Battlefield Play4Free

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

11

Vzpomínáte si na tu hru ze světa Battlefieldu, kterou EA slíbilo oznámit během dnešního dne? Tohle je ona! + Teaser trailer a galerie.

Reklama

Jak název napovídá půjde čistě o multiplayerovou záležitost, v níž se proti sobě bude moci postavit až 32 hráčů a hádejte co ... nebudou za to muset platit. Téměř. Po vzoru Battlefield Heroes bude titul obsahovat systém microtransakcí.

EA slibuje pokročilou audiovizuální stránku, unikátní herní zážitek simulující pocity skutečného vojáka na bojišti, pravděpodobně možnost ovládat rozličné dopravní prostředky (od tanku až po stíhačky) a samozřejmě spoustu dalšího.

Podle tvůrců by mělo jít o unikátní mix druhého Battlefieldu s Bad Company 2, v němž se hráči budou prohánět po upravených BF2 mapách s třídami a zbraněmi z BFBC2 - Assault, Engineer, Medic a Recon.

Společně s ohlášením byly ještě spuštěny webovky, vydán premiérový trailer a první galerie. Kdy hra vyjde a na jakých platformách nicméně zůstává tajemstvím. Na oficiálních stránkách se však již nyní můžete přihlásit do bety, která odstartuje koncem listopadu pro vybrané hráče, zatímco ostatní se do bety dostanou až začátkem roku 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama