Seznamte se s Black edicí GRID: Autosport
GRID: Autosport Novinka Seznamte se s Black edicí GRID: Autosport

Seznamte se s Black edicí GRID: Autosport

Michal Burian

Michal Burian

24

Kromě plné verze hry získáte dodatečný stahovatelný obsah, například vůz Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series.

Reklama

Limitovaná Black edice GRID: Autosport bude k dispozici rovněž na našem trhu, oznámila společnost Cenega, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. GRID: Autosport přijede do obchodů 27. června.

Black Edition obsahuje kromě plné verze hry GRID: Autosport také dodatečný stahovatelný obsah, například vůz Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series, bílé nástřiky Ravenwest pro vozy z Black Edition, 20 exkluzivních typů barevných vzorů pro hru online a 10 nových bonusových sponzorů s vlastními úkoly. Záběry ze hry GRID Autosport včetně nového obsahu mohou hráči zhlédnout v novém videu.

Black Edition předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz ve verzích pro PC za 848 Kč a pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 za 1298 Kč.

GRID: Autosport je nová závodní hra od Codemasters, která čerpá inspiraci z klasických titulů jako TOCA, a umožňuje fanouškům ponořit se do role profesionálního závodníka ve světě současného a klasického motosportu. GRID Autosport je až po okraj naplněný novým obsahem. Přináší více než 100 tratí zasazených do 22 úžasných lokací a ta nejlepší současná i klasická závodní auta, jež můžete během hry získávat, ladit a vylepšovat.

V rámci obsáhlé kariéry GRID Autosport se hráči budou moci specializovat na své oblíbené závodní disciplíny, nebo se pokusit ovládnout všechny najednou. Poznají dravé strkanice pelotonu silničních speciálů, budou přezouvat pneumatiky a jezdit do noci během vytrvalostních akcí, prokážou přesnost řízení při závodech ve formulích, dají na odiv své schopnosti ovládat vůz na tuningových akcích a při pouličních závodech přijdou na řadu i bleskurychlé reakce. V každé jedinečné kategorii jsou k dispozici auta odpovídající třídy, například silniční speciály, hypervozy, vytrvalostní speciály GT, prototypy, formule, silně modifikované vozy, driftová auta a mnoho, mnoho dalších.

GRID Autosport přináší bohatší obsah než kterýkoliv z předchozích dílů této série a může se pochlubit zcela autentickou atmosférou motosportů, zároveň však nespouští ze zřetele to, co dělá správný GRID tím, čím je: že jde především o závody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama