Seznamte se s novou mapou do Uncharted 4
Novinka Seznamte se s novou mapou do Uncharted 4

Seznamte se s novou mapou do Uncharted 4

Michal Burian

Michal Burian

7

Patch s novinkami vyjde dnes večer <strong>+ jak to vypadá s kooperací a rozšířením singleplayeru</strong>.

Reklama

Studio Naughty Dog během nočního live-streamu představilo novinky, které se objeví v Uncharted 4: A Thief’s End s příchodem dnešního patche verze 1.08. Hlavním lákadlem bude nová mapa, další zbraně a nové předměty pro úpravu postav. Kromě toho jsme se dozvěděli, že kooperace bude v Uncharted 4 v blízké budoucnosti.

Nová mapa se jmenuje Sunken Ruins a odehrává se kolem knihovny Avery. Nejlépe se s ní seznámíte, když se podíváte na video níže, kde ji vývojáři ukázali. Pokud jste naštváni, že jde pouze o jednu novou mapu, tak nemusíte mít strach. V průběhu léta vyjdou další aktualizace, které přinesou další mapy. Naughty Dog slibovali během léta hned několik map.

Nové zbraně: Arrowhead A3c, P90, Agarwal .40 a Harbringer Sniper.

Nové boostery: Path of Indra (mystický), Gifting (booster), Gunslinger (booster), Hardened (booster) a Enhanced Radar (booster).

Nové položky pro přizpůsobení: pirátský skin (Drake, Elena, Eddy, Nadine a Sully), vojenské skiny a vězeňské skiny.

Nové posměšky a tanečky.

Krom toho v Naughty Dog zapracovali také na vybalancování několika zbraní, včetně brokovnic, přidali nové truhly s DLC položkami v obchodě a přepracovali systém levelování. Zkušenostní body získáte za skóre, medaile a další věci. Maximální úroveň je 70. Každý prý začíná od nuly.

Kdy vyjde DLC pro singleplayer?

Naughty Dog zatím nemají stanovené datum vydání pro dodatečné rozšíření příběhové části. Autoři tvrdí, že bude nějakou dobu trvat, než budou moci o expanzi mluvit. Je to pochopitelné, momentálně se soustředí na multiplayer a navíc vývoj DLC nezačal před vydáním plné verze Uncharted 4. Lze očekávat, že během léta singleplayerové DLC nevyjde, spíše to vidíme na začátek příštího roku. A co se týče té kooperace, tak ta byla dříve slibovaná na podzim 2016 společně s dalšími mapami, zbraněmi a další věcmi.

Chcete vidět všechny novinky? Podívejte se na záznam streamu na Twitch.tv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama