Seznamte se s novou zombie MMO hrou
Novinka Seznamte se s novou zombie MMO hrou

Seznamte se s novou zombie MMO hrou

Michal Burian

Michal Burian

77

Ambiciózní projekt bez mikrotransakcí, tvůrci se inspirovali od módů DayZ pro Armu 2.

Reklama

Společnost Hammerpoint Interactive oznámila novou masivně multiplayerovou hru nazvanou The War Z. Ta se z části inspirovala od módu DayZ pro Armu 2.

The War Z bude hororové MMO se zombíky, kde budete mít za úkol přežít. Hra slibuje velký otevřený post-apokalyptický svět o velikosti 200 až 400 kilometrů čtverečních, který vás ponoří do zombie apokalypsy, kde uvidíte lidstvo na pokraji vyhynutí.

Titul by měl nabídnout dva herní módy; Normal a Hardcore, kde bude kombinace pohledu z první a třetí osoby, a PVE a PVP režimy. Významnou roli budou hrát rovněž RPG prvky a více hratelných postav, které si budete moci různě upravovat a vylepšovat.

V nelítostném světě budete moci rovněž prodávat, kupovat a skladovat předměty a nejrůznější zboží. Chybět nebudou ani sociální možnosti, popřípadě možnost lovit a nastražit pasti.

Na jednom serveru bude moci hrát až 250 hráčů. V závislosti na prozkoumávání světa budete nalézat nové zbraně a vybavené.

"Chce, aby hráč viděl tu spoušť, cítil strach a viděl lidi utíkat nebo bojovat se zombie, když prozkoumává svět," řekl výkonný producent Sergey Titov.

Potěší rovněž plná podpora od vývojářů, mj. dodatečný obsah zdarma, veřejné i soukromé servery a především, že zaplatíte za hru a již nebudete muset platit žádné další poplatky (mikrotransakce). Cena hry se odhaduje na 30 euro.

Při spuštění hry bude k dispozici svět nazvaný Colorado. Odehrávat se bude pět let po apokalypse. Další světy jsou již v přípravě a budou zdarma vypouštěny v závislosti na tom, jak bude hra populární.

Již brzy by hra měla přejít do fáze alpha testování. Vydání plné verze se odhaduje ještě v letošním roce, alespoň by to tvůrci chtěli stihnout.

Aktualizace: Ve hře nakonec mikrotransakce budou, avšak nebudou hráče zvýhodňovat (nepůjdou vylepšovat zbraně, brnění apod.). Místo toho si budete moci kupovat lékárničky, lepší jídlo a rovněž mohou ušetřit čas na oživování v Normal módu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama