Seznamte se s taktickým RPG The Dwarves
Novinka Seznamte se s taktickým RPG The Dwarves

Seznamte se s taktickým RPG The Dwarves

Michal Burian

Michal Burian

5

„Hra pro každého, kdo potřebuje ve svém životě více piva, vousáčů a bitev,“ tvrdí tisková zpráva.

Reklama

Dnes se k nám dostalo oznámení nového projektu od společností King Art Games a Eurovideo Medien. Jde o taktické RPG pojmenované The Dwarves. V tiskové zprávě se dočteme, že hra je pro každého, kdo potřebuje ve svém životě více piva, vousáčů a bitev. To mluví samo za sebe :-)

Teď už vážně, The Dwarves má nabídnout inovativní bojový systém a podstata titulu má být založena na fantasy románu stejného jména z pera Markusa Heitza. Hlavní postavou bude trpaslík Tungdi, který vyrostl mezi lidmi. V průběhu příběhu shromáždíme skupinu až 12 společníků, každý má mít unikátní příběhové pozadí a individuální bojové dovednosti. Do samotné bitvy si ale budeme moci vzít pouze čtyři hrdiny, výběr bude čistě na vás. Čtveřice hrdinů poté bude bojovat proti stovkám nepřátel současně.

Nemusíte ale mít strach, že by se trpaslíci velké přesile zalekli, budou bojovat do posledního muže/ženy. Velkým plusem The Dwarves má být fyzikální model, který zajistí, že každý pohyb bude mít vliv na ostatní protivníky.

Co se samotného herního světa týče, tak skupina odvážných trpaslíků bude cestovat po taktické mapě Girdlegard , která obsahuje desítky bojišť a míst čekajících na objevení a prozkoumání.

The Dwarves je v plánu na rok 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama