Shenmue III ve startovním traileru
Novinka Shenmue III ve startovním traileru

Shenmue III ve startovním traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Dlouho očekávané pokračování vychází 19. listopadu.

Reklama

Vydavatel Deep Silver a vývojáři ze studia Ys Net vydali startovní trailer k opravdu dlouho očekávanému pokračování série Shenmue, která v minulosti pozměnila tvář videoher. Shenmue je považovaná za otce RPG s otevřeným světem a tento "rodič" se letos vrací zpět díky Shenmue III.

Shenmue III pokračuje ve vyprávění úžasně výpravného příběhu, který začal už před více než 20 lety a jehož vypravěčem je Yu Suzuki. Suzuki je přirovnáván k průkopníku her, odehrávajících se v otevřeném světě a nabízejících kompletně pohlcující zážitek. Teď vám servíruje novou kapitolu příběhu mladého bojovníka Ryo Hazukiho.

Shenmue III ale není určen jen pro fanoušky serie. Je úplně pro každého. Yu Suzuki v nejnovějším dobrodružství mísí prvky z beat'em'up akcí, simulací i RPG a je navržen tak, aby oslovil každého, kdo miluje dobrý příběh, skvělé postavy a překrásná prostředí.

Pro neznalce Shenmue a Shenmue II obsahuje trojka speciální rekapitulaci v podobě filmu, který v rychlosti odvypráví příběh Rya Hazukiho pěkně od začátku.

Shenmue III má vyjít pro PlayStation 4 a pro PC (pouze přes Epic Games Store) už 19. listopadu.

A příběh pokračuje... anglicky

A příběh pokračuje... japonsky

Zdroj: Deep Silver

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama