Shin Megami Tensei IV: Final v debutovém traileru
Novinka Shin Megami Tensei IV: Final v debutovém traileru

Shin Megami Tensei IV: Final v debutovém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Atlus po měsících konečně vydal debutový trailer na Shin Megami Tensei IV: Final, pokračování legendární série.

Reklama

Nová hra z dílny Atlusu navazuje na příběh Shin Megami Tensei IV, která vyšla na konzoli Nintendo 3DS již v roce 2013. Hlavním tématem příběhu byl ve zkratce monoteismus proti polyteismu (tedy víra v jednoho boha proti mnohobožství nebo by se také dalo říct, že se "jeden bůh postavil proti mnoha jiným bohům").

Čeká nás zcela nový příběh, vystavěný na herních systémech svého předchůdce, včetně přepracovaného systému fúze démonů a vylepšené umělé inteligence. Podle slov autorů byla hra také lépe vybalancována.

Příběh hry Shin Megami Tensei IV: Final se odehrává v roce 203x. Aby se zabránilo úplnému zničení Země a aby se zabránilo kontaktu s venkovním prostředím, zdevastovaném válkou bohů, která náhle vypukla před 25 lety, byla obloha zakryta. Válka ale skončila před dlouhou dobou a lidé v Tokiu tak tak přežívají. Vedou se boje o poslední zdroje, lidé se navzájem zabíjejí a jsou navíc ovládáni anděly a démony, stojícími na vrcholu potravního řetězce.

Shin Megami Tensei IV: Final má v Japonsku vyjít pro konzoli 3DS 10. února 2016 a cena je stanovena na 6 480 jenů (asi 1300 Kč). Datum západního lokalizovaného vydání ještě nebylo oznámeno, ale Shin Megami Tensei IV se u nás objevil v září loňského roku a tak je to patrně jen otázkou času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama