Shovel Knight úspěšný. Finální kampaň bude zdarma
Shovel Knight Novinka Shovel Knight úspěšný. Finální kampaň bude zdarma

Shovel Knight úspěšný. Finální kampaň bude zdarma

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Windows PC Nintendo 3DS 3DS Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Apple Mac PlayStation Vita Vita

Shovel Knight: King of Cards zdarma pro všechny majitele Shovel Knight: Treasure Trove. Hru pořídíte se slevou.

Reklama

V kancelářích Yacht Club Games panuje spokojenost. Jejich Shovel Knight se přehoupl přes dva miliony prodaných kopií. Milion se zvládl za 18 měsíců od vydání a dva miliony byly pokořeny za 26 měsíců. Hru pořídíte nyní se slevou 20procent ve verzích pro PC, PS4, Xbox One, Switch, 3DS, Wii U, PS3 a Vita.

Největší krajíc z prodejů si ukousla PC verze (24,4 procenta). Ta byla ale velmi často v různých slevách, proto je nejvýnosnější platformou Switch. Následuje PC a Nintendo 3DS. Příznivci grafů, nechť zamíří na oficiální stránky hry, kde jsou další detaily o prodejích.

Pro hráče je dobrou zprávou, že závěrečná kampaň bude zdarma pro všechny majitele Shovel Knight: Treasure Trove. Pokud jste si hru koupili, případně teprve koupíte, tak Shovel Knight: King of Cards bude v rámci bezplatné aktualizace. Datum ale ještě neznáme.

„Shovel Knight: Treasure Trove je kompletní edice Shovel Knight, rozsáhlé klasické akční adventury s úžasnou hratelností, nezapomenutelnými postavami a 8-bitovým retro nádechem. V kůži rytíře se vypořádáte s nástrahami a do hry si můžete pozvat tři kamarády v kooperaci,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama