Shrnutí novinek z Annapurna Interactive Showcase
Outer Wilds Novinka Shrnutí novinek z Annapurna Interactive Showcase

Shrnutí novinek z Annapurna Interactive Showcase

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tolik zajímavých her na jednom místě aby člověk pohledal.

Reklama

Včera večer proběhl stream společnosti Annapurna Interactive, na kterém se ukázalo mnoho zajímavých projektů, u kterých by byla škoda o nich nepsat, pročež si je shrneme v tomto článku. A jelikož toho opravdu nebylo málo, tak rovnou začneme.

Neon White

Jako první jsme dostali ochutnávku hratelnosti z projektu zvaného Neon White, což je akční first-person hra, ve které se zhostíte role zabijáka vytaženého z pekla, který bude s ostatními lovci démonů bojovat o trvalé místo v nebi.

Datum vydání je chystáno na letošní zimu, kdy se dočká PC (Steam) a Nintendo Switch.

Na Steamu si hru lze přidat do svého seznamu přání.

The Artful Escape

Tento projekt je již oznámen poměrně dlouho, kdy se jedná o stylový dobrodružný muzikál, ve kterém uslyšíte hlasy osobností, jako je Lena Headey, Mark Strong, Carl Weathers, Caroline Kinley, Michael Johnston či Jason Schwartzman.

Hra včera během streamu dostala novou ukázku, která konečně odhalila přesné datum vydání, jenž bylo nastaveno na 9. září, kdy se dočká PC (Steam), Xbox One a Xbox Series X/S. Titul bude taktéž dostupný v rámci předplatného Xbox Game Pass.

A Memoir Blue

Následně jsme se dočkali odhalení tohoto kompletně nového projektu od Cloisters Interactive. Jedná se o interaktivní báseň, která bude pojednávat o lásce mezi dcerou a matkou. To celé bude zaobaleno do opravdu velice příjemného vizuálu, nabízející unikátní estetiku ručně kreslených prvků s 3D modely.

Hra míří na PC (Steam), iOS, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Také bude součástí předplatného Xbox Game Pass.

Storyteller

A v nastoleném trendu odhalování pokračujeme, jelikož se nám představil i projekt vývojáře Daniela Benmerguiho, jenž nabízí unikátní pohled na žánr puzzle her, kdy je vám nabídnuto několik ikonických charakterů, prostředí a emocí, s nimiž budete tvořit příběhy o lásce, zradě či pomstě.

Storyteller vyjde na PC (Steam) a Nintendo Switch. Do seznamu přání si ho můžete přidat na Steamu, kde si lze i vyzkoušet demo.

Solar Ash

O této hře od tvůrců oceňovaného Hyper Light Drifter víme už nějaký ten pátek, kdy během streamu došlo na odhalení přesného data vydání, jenž bylo stanoveno na 26. října.

Hra bude dostupná pro PC (Epic), PlayStation 4 a PlayStation 5.

Skin Deep

Několik záběrů z hraní ukázali i lidé z Blendo Games, kteří se svým projektem Skin Deep chtějí vytvořit vtahující first-person střílečku, ve které budete přežívat na kosmické lodi. A z ukázky to vskutku vypadá jako pořádná šílenost.

Vydání hry je chystáno minimálně pro PC.

Stray

Toto kyberpunkové kočičí dobrodružství si sice vykoledovalo svou vlastní novinku, avšak pro úplnost ho připomínáme i zde.

Titulu se dočkáme v roce 2022 na PC (Steam), PlayStationu 4 a PlayStationu 5.

Outer Wilds: Echoes of the Eye

No a závěr udělal radost všem fanouškům vynikajícího Outer Wilds, jelikož bylo oficiálně představeno rozšíření Echoes of the Eye, v němž budeme odhalovat to nejhlubší tajemství místní sluneční soustavy.

Vydání se dočkáme 28. září na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Další neprozrazené projekty

Nicméně kromě těchto konkrétních titulů jsme ještě dostali zprávy o tom, že se v budoucnu dočkáme doposud neoznámených projektů od následujících lidí a celků:

  • Outerloop Games (Falcon Age) - jejich nová hra bude kombinovat skateboarding s "prvky kultury imigrantů, vyrůstání v USA, pomlouvání tetiček, panovačných rodičů a rodinného tlaku"
  • Ivy Road - nové studio složené z Daveyho Wredena (The Stanley Parable), Karly Zimonja (Gone Home a Tacoma) a Daniela "C418" Rosenfelda (hudba pro Minecraft)
  • Jessica Mak (Everyday Shooter a Sound Shapes) - připravovaná hra dává vzpomenout na Rez
  • No Code (Observation) - chystají jejich dosud největší projekt, jenž bude opět horor

Výčet to je tedy skutečně pěkný a upřímně si myslíme, že si z těchto projektů vybere snad úplně každý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama