Šílené statistiky z Just Cause 2
Just Cause Novinka Šílené statistiky z Just Cause 2

Šílené statistiky z Just Cause 2

Michal Burian

Michal Burian

12

Zveřejněny byly šílené statistiky z ještě šílenější otevřené akce Just Cause 2, které zahrnují celkovou herní dobu, počet zabití a různé rekordy.

Reklama

Podle statistiky, které zveřejnila společnost Square Enix, vyplývá, že za pouhých šest měsíců hráči ve hře strávili dohromady 1,1 milionů dnů, tedy 30 000 roků. K tomuto obrovskému číslu pomohlo zejména 15 tisíc hráčů, kteří ve hře strávili přes 50 hodin, a opomenout nemůžeme ani jednoho hrdinu, ten má totiž nahráno přes 11 tisíc hodin, což je 450 dní.

Níže na obrázku se můžete dále dočíst, že hráči najezdili 173 milionů kilometrů, přičemž jeden z nich přešel ctihodných 65 tisíc kilometrů. Ve zbraních je nejoblíbenější samopal, jenž má na kontě 28%, následuje ho s 25 procenty útočná puška.

Zajímavé jsou i další statistiky: 1,5 miliardy vojáků bylo zastřeleno, ostrov zaznamenal 1 miliordu explozí a nejvíc hráčů zemřelo právě při explozích (49%).

Z výše zmíněných statistik lze jednoduše vyvodit, že Just Cause 2 je opravdu zábavná hra, v níž se vyřádí opravdu každý. Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama