Šílenství kolem nového Diabla
Diablo 3 Novinka Šílenství kolem nového Diabla

Šílenství kolem nového Diabla

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

30

Je to doslova pár hodin co se dlouho očekávané třetí Diablo objevilo na trhu a už na sebe bez problémů zvládá strhávat veškerou pozornost.

Reklama

Dnes už jsme vás informovali, že herní servery v Severní Americe a Austrálii nevydržely nápor fanoušků, a že se na YouTube objevily všechny cut-scény ze hry, ale přesto musíme sepsat ještě jednu novinku.

Šílenství kolem uvedení hry do prodeje je totiž svým způsobem kouzelné a nejeden nadšenec se jistě rád podívá jak se na půlnočním prodeji v Londýně laškovalo se sympatickými modelkami.

A máme i update ke spekulacím, že někde v Asii pár bláznů dohrálo hru během několika málo hodin. Na serveru NeoGAF se objevil příspěvek se screenshotem přímo ze hry potvrzujícím, že dotyčný dohrál za barbara titul za 12 hodin a 29 minut na obtížnost Normal.

Naneštěstí je ale s hrou spojena i jedna nepříjemnost. Někteří hráči totiž narazili na chybu číslo 3006, jež vás vykopne ze hry a nedovolí vám se znovu přihlásit. Studio už potvrdilo, že dělá vše co je v jeho silách, aby to vyřešilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama