Sílu voleb v Torment: Tides of Numenera prezentuje interaktivní trailer
Torment: Tides of Numenera Novinka Sílu voleb v Torment: Tides of Numenera prezentuje interaktivní trailer

Sílu voleb v Torment: Tides of Numenera prezentuje interaktivní trailer

Michal Burian

Michal Burian

2

V interaktivním traileru si vyzkoušíte různé volby, které budou mít své následky.

Reklama

U RPG titulu Torment: Tides of Numenera se studio inXile Entertainment snaží dosáhnout smysluplných voleb, které budou mít komplexní důsledky. Že si to nedokážete představit? Potom je právě pro vás připravený interaktivní trailer, ve kterým si vyzkoušíte různé volby, které mají své následky.

Video má efektivním způsobem ukázat, jak hráči budou moci formovat svůj vlastní příběh a zanechat stopu v herním světě. Vývojáři doporučují video spustit na počítači/notebooku, v mobilních zařízeních by nemuselo správně fungovat.

Zároveň s tímto trailerem bylo oznámeno dokončení vývoje. Torment: Tides of Numenera tak vyjde slibovaného 28. února 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Fanoušci pracují na české lokalizaci, která obohatí PC verzi.

Torment: Tides of Numenera je nástupce kultovního RPG Planescape: Torment, na kterého se čekalo dlouhých 17 let. Jde tak o tradiční izometrické RPG klasického střihu, s propracovaným příběhem, charaktery, pokročilými volbami a v neposlední řadě poctivou hratelností, která vám nic nedaruje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama