SimCity "bundle", dvě hry za jednu cenu
SimCity Novinka SimCity "bundle", dvě hry za jednu cenu

SimCity "bundle", dvě hry za jednu cenu

Redakce

Redakce

Přichystali jsme si pro vás cenově zvýhodněnou kolekci.

Reklama

Nyní si u nás na Xzone můžete zakoupit SimCity + SimCity: Města budoucnosti společně za zvýhodněnou cenu 1098 Kč. Postavte si svoje město snů nebo popusťte uzdu fantazii a postavte své město zítřka!

Základní hra i rozšíření Města budoucnosti obsahují české titulky. V krabičce datadisku naleznete jen kód pro stažení hry ze stránek EA. Základní hru SimCity však naleznete klasicky na DVD.

Legendární simulace živoucího města je zpět. Vytvořte město podle svých představ a učiňte svá rozhodnutí, která budou formovat nejen Vaše město ale i život jeho obyvatel. Každé Vaše rozhodnutí, malé či velké, má skutečný dopad na vývoj hry. Investujte do těžkého průmyslu a Vaše ekonomika vystřelí do závratných výšin, ale výměnou za zdraví Vašich obyvatel zasažených znečištěným prostředím. Využívejte zelené technologie, zlepšete životní úroveň Vašich obyvatel a riskujte vysoké daně a nezaměstnanost. Dejte se do party s kamarády a řešte globální problémy: vypusťte raketoplán, snižte uhlíkové emise nebo stavte velkolepé divy. Soupeřte na světových a regionálních žebříčcích a staňte se tím nejbohatším, nejprohnilejším, nejšťastnějším nebo nejlepším místem k návštěvě.

  • Vybudujte svět - Vytvářejte a zdokonalujte svět, které nabízí jedinečný gameplay, to vše v podařeném uživatelském rozhraní.
  • Na Simících záleží - Vaši obyvatelé k Vám promlouvají přímo a je jen na Vás, jak na ně budete reagovat. Budete jim naslouchat a stanete se městským spasitelem nebo zneužijete své moci pro slávu a bohatství?
  • Specializujte se v oblastech, které milujete - Formujte své město do podoby ráje kasín, výrobního uzlu, vzdělávacího centra či dalších a sledujte jak se jedinečná atmosféra a styl šíří Vaším městem.
  • Multiplayer - Vybudujte se svými přáteli celý region. Spolupracujte nebo soupeřte při řešení regionálních či globálních výzev a čiňte rozhodnutí, která ovlivní celý svět SimCity.
  • GlassBox Engine - SimCity představuje GlassBox, revoluční technologii simulace, která Vám dá sílu ovlivnit život každého jednoho obyvatele i spravovat jedno či více měst současně.

Rozšíření SimCity: Města budoucnosti

Jakou budoucnost chcete své metropoli zajistit? Hodláte vybudovat utopickou společnost podepřenou čistými technologiemi, nebo dovolíte obřím korporacím drancovat a znečišťovat ve jménu nenasytného konsumerismu? Objevte nové možnosti rozšiřování města. Kromě klasické expanze do stran, budete moci díky víceúrovňovým MegaVěžím budovat i do výšky. Výzkum a vzdělání Vám zajistí přísun nových technologií, s jejichž pomocí budou vaše města méně znečištěná, méně závislá na přírodních zdrojích a také je budou každodenně spravovat servisní roboti, kteří mohou na město taktéž zahájit ničivý útok. S růstem populace se také snižuje vzdálenost mezi jednotlivými Simíky, kteří spolu žijí, pracují a hrají si. Jestli tak budou činit v harmonii, či jako součást vykořisťované levné pracovní síly, je jen na Vás.

  • Stavte až do nebe: Vytvořte obrovské víceúrovňové MegaVěže, které Simíkům umožní žít, pracovat a hrát si bez toho, aniž by se jedinkrát museli dotknout země.
  • Korporátní konsumerismus vs. Zelená utopie: Odemkněte si dvě nové specializace! Jedna Vám umožní vybudovat levnou pracovní silou poháněnou megakorporaci náročnou na zdroje, zatímco ta druhá směřuje k městské utopii, která vyvíjí čisté technologie a řídí ji bohatí.
  • Přetvořte zítřek: Sledujte jak se vaše město mění s tím, jak plyne čas. Užijte si nové technologické možnosti založené na skutečném předobrazu, jako jsou například vlaky MagLev, které ve vysokých rychlostech křižují město nad úrovní ulic a malých budov.
  • Nové pohromy: Připravte se na zcela nový typ katastrofy, která může postihnout Vaši technologicky pokročilou civilizaci – rozsáhlý útok robotů!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama