Simulátor Microsoft Flight poodhalen
Microsoft Flight Novinka Simulátor Microsoft Flight poodhalen

Simulátor Microsoft Flight poodhalen

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Společnost konečně více představuje další, reinovovaný díl věhlasné série Flight Simulator, který dorazí již letos <strong>+ trailery</strong>.

Reklama

Série Microsoft Flight Simulator, kterou vydavatel dávno uložil k ledu, tak podstoupí kompletní rekonstrukci a vrátí se v plné parádě v podobě Microsoft Flight. Volný let nad ostrovem Havaj má být zpestřen velkým počtem misí a výzev, které otestují vaše umění na doraz.

Microsoft Flight bude opět kombinovat hardcorovou obtížnost simulátoru a jednoduchost arkády, čímž se stane přístupný všem. Těšit se máme na detailní prostředí ostrova včetně významných budov, detailních povrchů, specifických efektů počasí aj.

Nebyl by to simulátor, pokud by nenabídl realistické modely známých letadel, od starších po současná i zatím nevypuštěná.

Titul by se měl objevit ke stažení na jaře a bude zcela zdarma. Jak už to tak ale chodí, platící hráči budou mít více výhod a dočkají se stažitelných misí a výzev, exkluzivních letadel a dodatečných možností nastavení pro co možná nejpreciznější zážitek.

Nehledě na systém plateb dostanou všichni možnost si vyzkoušet prototyp letadla ICON A5, jehož výroba nezačne dříve, než na konci letošního roku.

V případě, že vás novinka zaujala, můžete se přihlásit do probíhající uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama