"Skejťácké" Session dostalo datum vydání plné verze
Session Novinka "Skejťácké" Session dostalo datum vydání plné verze

"Skejťácké" Session dostalo datum vydání plné verze

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ta přinese různé novinky, avšak se nestihnou všechny zamýšlené prvky.

Reklama

Vývojářský tým creā-ture Studios, aktuálně už pod křídly společnosti Nacon, stále velice aktivně pracuje na skateboardové simulaci Session, která je dostupná skrze předběžný přístup na PC a Xboxu, kde se už nachází pár let.

Avšak práce jdou stále úspěšně dopředu, což znamená, že autoři konečně mohli oznámit to, na co všichni fanoušci čekali - datum vydání plné verze, které bylo stanoveno na 22. září.

Tato verze přinese velkou porci novinek, mezi nimiž nalezneme přepracované animace, třetí město, systém hromadné dopravy, podporu achievementů či upravené uživatelské rozhraní.

Nicméně kvůli tomu, aby tvůrci mohli zajistit co největší kvalitu při vydání, došlo ke zrušení červnové aktualizace pro předběžný přístup, přičemž v plné variantě nenalezneme různé dříve zamýšlené prvky, jako je vertikální jízda, graby (triky s úchyty) či podpora "legacy" ovládání. Autoři však dodávají, že tyto prvky jsou na seznamu pro případné plány po vydání.

Ve zmíněný den se nicméně rovnou dočká PC (Steam a Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama