Skupina Herní překlady vydala českou lokalizaci pro další dvě hry
i Zdroj: Invader Studios
Novinka Skupina Herní překlady vydala českou lokalizaci pro další dvě hry

Skupina Herní překlady vydala českou lokalizaci pro další dvě hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC

Češtinu dostala oceňovaná strategie i survival horor.

Reklama

V poslední době velice aktivní skupina fanouškovských překladatelů s názvem Herní překlady informovala na svých stránkách o vydání dalších dvou lokalizací. V první řadě si můžete s českými titulky zahrát PC verzi pozitivně hodnocené strategie Shadow Gambit: The Cursed Crew, kterou v srpnu roku 2023 vydalo studio Mimimi Games. Shodou okolností šlo o poslední titul od tohoto německého týmu, jehož vedení nedlouho po vydání oznámilo, že s vývojem her končí. Bližší informace o samotné hře najdete v naší recenzi.

Druhým počinem, který si nově můžete vychutnat s českými titulky, je survival horor Daymare: 1994 Sandcastle, jenž vyšel rovněž v srpnu loňského roku. Jedná se o titul od italského studia Invader, který se výrazně a vcelku otevřeně inspiruje především sérií Resident Evil. 

Lokalizace pro obě hry si můžete bezplatně stáhnout na oficiálních stránkách skupiny. V dohledné době bychom se měli od tohoto překladatelského týmu dočkat také češtiny pro minulý měsíc vydanou adventuru Nobody Wants to Die, o čemž jsme vás blíže informovali v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama