Sledgehammer Games představili novou IP, před Activisionem však neuspěli
Novinka Sledgehammer Games představili novou IP, před Activisionem však neuspěli

Sledgehammer Games představili novou IP, před Activisionem však neuspěli

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Spoluzakladatel Sledgehammer Games Glen Schofield se v interview rozhovořil o jejich prototypu nového IP, které však neschválil Activision.

Reklama

Glen Schofield a jeho Sledgehammer Games můžete pravděpodobně znát pro jejich práci na Call of Duty franšíze. Během rozhovoru s magazínem Game Informer se tento spoluzakladatel zmínil, že dříve představili vlastní novou IP Activisionu, tomu se však celý projekt nelíbil a tak Sledgehammer Games nedostali v jejich práci zelenou.

Z celého rozhovoru jsme se však o samotné hře a o čem vlastně měla být, více nedozvěděli. Na začátku roku 2018 totiž byla pouze prototypem a ve stejnou dobu Schofield Activision opouštěl. Spoluzakladatel Sledgehammer Games také věří tomu, že Activision mělo nechat hru projít do plné produkce, ti ale prostě nechtěli.

Nebylo to poprvé, kdy vydavatel oblíbených first-person stříleček pohřbil Schofieldův projekt. Dříve než Sledgehammeři začali pracovat na multiplayeru pro Call of Duty: Modern Warfare 3, společnost dělala na akční adventuře z pohledu třetí osoby. Tato hra se měla odehrávat ve Vietnamu a měla si brát inspiraci právě z Call of Duty série. Ta však byla zrušena jen několik týdnů po začátku vývoje, jelikož Infiniti Ward se pomalu začalo rozpadat, a tak Activision přesunul celý Schofieldův tým na tvorbu Call of Duty. Na nadějný projekt už nikdy nedošlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama