Sledujte 10 minut z kampaně Barryho Burtona v Resident Evil Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Sledujte 10 minut z kampaně Barryho Burtona v Resident Evil Revelations 2

Sledujte 10 minut z kampaně Barryho Burtona v Resident Evil Revelations 2

Michal Burian

Michal Burian

13

Barry bude spolupracovat s malou holčičkou, která se proplazí škvírou ve zdi nebo proleze šachtou.

Reklama

Za necelý měsíc se dočkáme první epizody Resident Evil Revelations 2. Dnes máme možnost se podívat na deset minut z kampaně Barryho Burtona, který na tajemném ostrově s věznicí bude hledat svou dceru a její kamarádku. V této části bude epizodický Revelations 2 připomínat survival thriller The Last of Us od Naughty Dog, Barry totiž bude ochraňovat malou holčičku jménem Natalia Korda, podobně jako Joel chránil Ellie. Za malou Natálii budeme dokonce i hrát. Každá postava bude mít své klady a zápory, respektive přednosti. Barry se nebude bát zmutovaných lidí proměněných na zombíky. To Natálie je raději obejde a proplazí se škvírou ve zdi nebo proleze šachtou, kterou ji Barry najde.

,,Na začátku Resident Evil: Revelations 2 uvidí fanoušci hrdinku Claire Redfield, která se bude muset vypořádat s hrůzy, které ji pronásledovaly v minulosti. Claire nyní pracuje pro anti-bioteroristickou organizaci Terra Save."

,,Moira Burton, nováček a dcera legendy Resident Evil série Barryho Burtona, se účastní přivítání v Terra Save. Následně neznámé ozbrojené síly zaútočí na úřad. Claire a Moira jsou v bezvědomí, probudí se v temném a opuštěném vězeňském zařízení. Společně musejí zjistit, proč jsou na ostrově a co se vlastně stalo."

,,V každém tmavém koutě budou čekat nebezpeční Postižení nepřátelé. Budete muset moudře používat zbraně, munice nebude mnoho."

První epizoda Resident Evil: Revelations 2 vyjde 25. února ve verzích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama