Sledujte s námi v noci The Game Awards 2014
Novinka Sledujte s námi v noci The Game Awards 2014

Sledujte s námi v noci The Game Awards 2014

Michal Burian

Michal Burian

95

Gameplay záběry ze Zaklínače 3, Bloodborne, The Order: 1886 nebo Batman: Arkham Knight. Představení Metal Gear Solid či překvapení od EA. V jeden den, spousta novinek.

Reklama

V Las Vegas se dnes v noci koná předávání videoherních cen The Game Awards 2014 (dříve VGA), kde spousta společností představí své nové hry a odhalí gameplay záběry z již dříve oznámených kousků. Celkem se máme dočkat 12 světových premiér, přičemž hned několik z nich má otřást zemí. Již víme, že budeme svědky nového videa z PS4 exkluzivit Bloodborne a The Order: 1886, Hideo Kojima odhalí Metal Gear Online, objeví se nové záběry ze Zaklínače 3, gameplay z Batman: Arkham Knight a EA má připravené nějaké speciální oznámení. Že by nový Mass Effect nebo Star Wars hry či snad Need for Speed? Uvidíme. Buďte si ale jistí, že toho bude mnohem víc.

Celou akci můžete sledovat s námi. Stačí si nastavit budíka na sobotní třetí hodinu ráno a pustit si přímý přenos z The Game Awards 2014, který naleznete níže. Není pochyb, že pro nás hráče půjde o předčasné Vánoce.

Navíc o víkendu proběhne rovněž PlayStation Experience, kde Sony oslaví 20 let značky PlayStation a oznámí mnoho novinek. To vám zítra odpoledne připomeneme ve speciálním článku, kde budete také možnost sledovat přímý přenos. PlayStation Experience začne v sobotu v 19:00 a bude pokračovat i v neděli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama