Slovenské RPG Sacred Fire má zajištěné peníze na vývoj
Novinka Slovenské RPG Sacred Fire má zajištěné peníze na vývoj

Slovenské RPG Sacred Fire má zajištěné peníze na vývoj

Michal Burian

Michal Burian

5

Psychologické RPG, kde hlavním motorem příběhu budou vaše volby, uspělo na Kickstarteru. Kromě PC vyjde i na PS4.

Reklama

Bratislavské studio Poetic může v klidu dokončit svůj projekt. Na RPG titul Sacred Fire získal tým na Kickstarteru požadovaných 50 tisíc amerických dolarů. Ve zbývajících 59 hodinách mohou hráči ještě přispět a zkusit prolomit další hranice, aby byla hra ještě lepší. Za další peníze mohou být například rozšířeny možnosti úprav postavy, ale je nepravděpodobné, že se takzvaných stretch goals podaří dosáhnout.

Každopádně, Sacred Fire vyjde během jara příštího roku na PC, Mac a Linux, skrz Steam, Humble a GOG (bez DRM). Poté se začne hra portovat na PlayStation 4.

V Sacred Fire se vžijete do role velitele starověkých skotských odbojářů, kteří se musí ubránit římskému vojsku. Půjde o přežívání, moc, naději, ale také o politické vlivy a psychologii. Právě psychologie má o všem rozhodovat. Jen ta rozhodne, jestli po střetu s jiným rodem zůstane na poli krev, nebo se usmíříte a společně začnete zbrojit proti Římanům. Rozhodnete-li se zaútočit, jste potom schopni se vyrovnat s potencionální ztrátou vašich vojáku, případně přátel, s kterými jste budovali vztah? "Vaše srdce skryje všechna monstra," v podobném duchu se bude odehrávat celá hra. Nutno dodat, že v krásně výstižném kinematickém grafickém kabátku s tahovým bojovým systémem.

Zajímavostí Sacred Fire je, že se na dabingu podílí Doug Cockle. Jeho hlas jste mohli slyšet v Zaklínači 3, kde namluvil Geralta z Rivie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama