Slovenské Sacred Fire s hlasem Geralta na Kickstarteru
Novinka Slovenské Sacred Fire s hlasem Geralta na Kickstarteru

Slovenské Sacred Fire s hlasem Geralta na Kickstarteru

Redakce

Redakce

1

Slovenské studio se snaží získat 50 tisíc amerických dolarů.

Reklama

Zatímco se v naší rodné zemi dokončuje očekávaný Kingdom Come: Deliverence, na Slovensku se klube neméně zajímavá, taktéž příběhově směřovaná hra Sacred Fire. Psychologické RPG, kde hlavním motorem příběhu budou vaše volby.

Bratislavský vývojářský tým Poetic Studio by nás rád zasvětil do vyprávění, ve kterém se vžijeme do role velitele starověkých skotských odbojářů, kteří se musí ubránit římskému vojsku. Sacred Fire má být hra o přežívání, moci, naději, ale také o politickém vlivu a psychologii. A je to právě psychologie, která rozhoduje o všem. Jen ta rozhodne, jestli po střetu s jiným rodem zůstane na poli krev, nebo se usmíříte a společně začnete zbrojit proti Římanům. Rozhodnete-li se zaútočit, jste potom schopni se vyrovnat s potencionální ztrátou vašich vojáku, případně přátel, s kterými jste budovali vztah? "Vaše srdce skryje všechna monstra," v podobném duchu se bude odehrávat celá hra. Nutno dodat, že v krásně výstižném kinematickém grafickém kabátku s tahovým bojovým systémem.

V Sacred Fire dokonce uslyšíme hlas Geralta z Rivie ze Zaklínače 3, na hře spolupracuje jeho dabér Doug Cockle.

Sacred Fire má vyjít na jaře 2018 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud vás hra zaujala, můžete ji podpořit na Kickstarteru, kde se slovenští tvůrci snaží vybrat 50 tisíc dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama