Snímkovací frekvence a rozlišení nové Zeldy v obou režimech
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Novinka Snímkovací frekvence a rozlišení nové Zeldy v obou režimech

Snímkovací frekvence a rozlišení nové Zeldy v obou režimech

Faldmen

Faldmen

30

Někteří budou zklamáni, žádný zázrak to totiž není.

Reklama

Jedním z nejočekávanějších titulů pro Nintendo Switch je bez pochyb The Legend of Zelda: Breath of Wild. Ta se nám znovu ukázala minulý týden v Londýně, kde se ukázky chytli lidé z Digital Foundry a ti ji, jak už mají ve zvyku, podrobili malému testu, který můžeme vidět ve videu pod článkem.

Minulý rok v lednu byly do světa vypuštěny zvěsti, že na nové konzoli od Nintenda budeme hrát při 900p/60fps. Byly to však pouze spekulace a nová Zelda bohužel splňuje pouze první parametr. Pokud tedy budeme mít Nintendo Switch v doku, dostaneme se až na 900p při 30 snímcích za sekundu. Na cestách si pak Zeldu zahrajeme v 720p.

Na dřívějších gameplay záběrech jsme mohli vidět občasné, ale celkem citelné propady snímků za sekundu. Poslední video však potvrzuje, že za sebou mají vývojáři pěkný kus práce a hra již se snímkovací frekvencí pravděpodobně problémy nemá. Bohužel nejsou k dispozici aktuální záběry z konzole mimo dokovací stanici, avšak ti, kteří měli možnost si ji vyzkoušet na vlastní kůži tvrdí, že je obraz „neuvěřitelně ostrý“ a opravdu velmi plynulý.

Je otázkou, zda The Legend of Zelda: Breath of the Wild netrpí tím, že titul dorazí i na 4 roky starou Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama