Sniper Elite 3 dostává zdarma střelnici a multiplayerové DLC
Sniper Elite 3 Novinka Sniper Elite 3 dostává zdarma střelnici a multiplayerové DLC

Sniper Elite 3 dostává zdarma střelnici a multiplayerové DLC

Michal Burian

Michal Burian

1

V průběhu dnešního dne pro všechny majitele hry.

Reklama

V průběhu dnešního dne si majitelé PC (již k dispozici) a konzolí PlayStation a Xbox budou moci zdarma stáhnout dva dodatečné balíčky, které přidají nový obsah. Zaujme nový singleplayerový Shooting Range mód. Ten podle slov vývojářů přidá do hry krásné prostředí se střelnicí, kde si budete moci vyzkoušet všechny pušky, pistole a samopaly ve výzvách nebo si jen tak zatrénovat bez nátlaku. K dispozici budou všechny prémiové zbraně.

Jako další tu máme kooperativní level Twilight Strike, kde se budete muset vypořádat s tmou. Rebellion lákají, že jde o nejlepší Overwatch misi, kterou kdy vytvořili.

Do třetice všeho dobrého i zlého. Multiplayer rozšíří trojice nových map s tajnou továrnou na zbraně, která byla postavena přes propast v džungli, opuštěný komplex v pohoří Atlas a ruiny starého města ponořené do tmy (prý nejtěžší mapa). Aby toho nebylo málo, tak nechybí ani nový Capture The Flag režim, kde s dalšími hráči musíte zaútočit na základnu druhého týmu a zmocnit se vlajky. Bez spolupráce to nedokážete.

Veškerý výše zmíněný obsah bude ke stažení zdarma na všechny čtyři platformy, na které Sniper Elite 3 vyšel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama