Sniper Elite 4 bude dostávat nový obsah až do června
Sniper Elite 4 Novinka Sniper Elite 4 bude dostávat nový obsah až do června

Sniper Elite 4 bude dostávat nový obsah až do června

Michal Burian

Michal Burian

2

Zdarma budou dodatečné survival mise, multiplayerové mapy a módy. Za peníze třeba třídílná mini-kampaň.

Reklama

Pokud jste dohráli Sniper Elite 4 (recenze) a toužíte po dalším obsahu, tak ho v nadcházejících měsících dostanete. Studio Rebellion Software naplánovalo novinky, které budou vycházet až do června letošního roku.

Málo z toho bude zdarma. Konkrétně vývojáři nebudou chtít peníze za další survival mise, multiplayerové mapy a módy. Za peníze a pro majitele Season Passu nebo Deluxe edice jsou připraveny další novinky.

Už v průběhu toho měsíce vyjdou dva důležité dodatečné balíčky, které přinesou první ze třídílné mini-kampaně pro jednoho až dva hráče. První kampaň se jmenuje Deathstorm Part 1: Inception. Součástí bude i Night Fighter Expansion Pack s novými postavami, zbraněmi a skiny. V březnu bude zdarma herní mód Elimination (tag-style) a mapa Night Woods.

Koncem dubna dorazí druhá část mini-kampaně Deathstorm, pojmenovaná Infiltration. Dále expanze Urban Assault a nové postavy, osm skinů pro odstřelovací pušky a tři nové zbraně. Zdarma bude v dubnu mapa Urban, nový multiplayerový mód a další survival mise.

V květnu, případně v červnu se platící hráči dočkají třetí části mini-kampaně s názvem Obliteration. Do hry se dostane také expanze Cold Warfare, nová mužská a ženská postava, osm skinů pro odstřelovací pušky, 3 nové zbraně a Lock and Load Weapons Pack s další trojicí zbraní. V tomto období budou zdarma multiplayerové mapy Fortress a Bunker a nová survival mise.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama