Sniper Elite 4 dostal nový placený i bezplatný obsah
Sniper Elite 4 Novinka Sniper Elite 4 dostal nový placený i bezplatný obsah

Sniper Elite 4 dostal nový placený i bezplatný obsah

Michal Burian

Michal Burian

4

Druhá příběhová mini-kampaň, Urban Assault DLC a rozsáhlá bezplatná aktualizace.

Reklama

Dnes vyšla nejen stealth akce Sniper: Ghost Warrior 3, ale také nový obsah do únorového Sniper Elite 4. Nový obsah je rozdělen na placený i bezplatný.

V prvním případě hovoříme o druhé části příběhové mini-kampaně Deathstorm, kterou lze hrát ve dvou hráčích v kooperaci. Nese podtitul Infiltration a zavede agenta Karla Fairburnea do okupovaného severu Itálie, kde má za úkol zjistit, co nacisté plánuji se svou novou zbraní. Podíváte se do krásného středověkého města Niroli, které se proměnilo v regionální centrum pro nacistickou propagandu. Hráči musí do města proniknout, najít významného italského vědce a zachránit spojeneckého informátora dříve než bude pozdě. Součástí příběhu je nová nepřátelská jednotka a "výbušná" zbraň.

Společně s mini-kampaní si můžete koupit dodatečný balíček Urban Assault, který do hry přidává osm nových tematických skinů pro odstřelovací pušky nebo tři ikonické zbraně: Winchester, Sten a Walther PPK.

Na závěr jsme si nechali rozsáhlou bezplatnou aktualizaci. Ta kromě oprav a vylepšení přináší také novou mapu pojmenovanou Urban a nový režim pro více hráčů: Capture the Flag.

Co se cen týče, tak Deathstorm Part 2: Infiltration se prodává za 6,99 euro na Steamu, 189 Kč na PlayStation Store a 139 Kč na Xbox Store. Urban Assault Expansion Pack svítí s cenovkou 7,99 euro na Steamu, 219 Kč na PS Store a 159 Kč na Xbox Store.

V květnu, případně v červnu se platící hráči dočkají třetí části mini-kampaně s názvem Obliteration. Do hry se dostane také expanze Cold Warfare, nová mužská a ženská postava, osm skinů pro odstřelovací pušky, 3 nové zbraně a Lock and Load Weapons Pack s další trojicí zbraní. V tomto období budou zdarma multiplayerové mapy Fortress a Bunker a nová survival mise.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama