Sniper Elite 4 nabídne dva nové rentgenované pohledy při zabití nepřítele
Sniper Elite 4 Novinka Sniper Elite 4 nabídne dva nové rentgenované pohledy při zabití nepřítele

Sniper Elite 4 nabídne dva nové rentgenované pohledy při zabití nepřítele

Michal Burian

Michal Burian

14

Protivníka budete moci zasáhnout přesně do pohlavních orgánů, které kulka rozdrtí. Novinkou budou zpomalené záběry při boji zblízka za pomoci kolene a pěstí.

Reklama

Studio Rebellion Software si v sérii zakládá na rentgenovaných pohledech při zabití nepřítele, kdy si hráč zpomaleně vychutná let kulky a následný zásah. Ve videu níže si můžete prohlédnout dva nové typy této kamery. Prví vám ukáže, že protivníka budete moci zasáhnout přesně do pohlavních orgánů, které kulka rozdrtí.

Zasáhnout můžete také výbušné sudy a další materiál v prostředí, který dokáže napáchat velké škody a eliminovat hned několik nepřátel v okolí. Při povedeném zásahu nebudou chybět zpomalené záběry, které jsou a budou devízou této série. Využívání prostředí bude velmi důležité, Sniper Elite 4 bude poprvé hrou v otevřeném světě, kde budete mít volnost a bude pouze na vás, jak jednotlivé úkoly splníte.

Úplnou novinkou jsou ale rentgenované záběry při boji zblízka. Kolenem rozdrtíte lebku a uzemníte ho ranou pěstí. Na řadu se dostane také nůž.

Zatím není jisté, zda se vrátí X-Ray Kill Cam sledující kulku při zásahu nádrže vozidla nebo motoru. Tahle novinka byla poprvé k vidění ve Sniper Elite 3.

Sniper Elite 4 vyjde do konce letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V tiskové zprávě bylo krátce zmiňováno třetí čtvrtletí 2016.

Druhé video s dalšími gameplay záběry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama