Sniper: Ghost Warrior se v prodejích daří
Novinka Sniper: Ghost Warrior se v prodejích daří

Sniper: Ghost Warrior se v prodejích daří

Michal Burian

Michal Burian

7

Hra dosáhla na milion prodaných kopií, není divu, že firma City Interactive, která hru vyvíjela i vydávala, je spokojena.

Reklama

Polská společnost City Interactive oznámila, že 1st person akce Sniper: Ghost Warrior (hru hodnotíte známkou 6/10) se prodalo po celém světě již přes milion kusů.

Hra tohoto milníku dosáhla za sedm měsíců, kdy se na trhu současně objevila PC a Xbox 360 verze.

Pro srovnání, vynikající akční adventura Enslaved: Odyssey to the West od Ninja Theory, která od nás získala 9/10 (od čtenářů Zingu 9.5/10), prodala pouhých 460 tisíc kopií.

"Jsme pochopitelně rádi, že hra dosáhla celosvětového úspěchu. Je to odměna za tvrdou práci a obětavost celého týmu City Interactive," komentoval prodeje Sniper: Ghost Warrior Marek Tymiński, generální ředitel společnosti City Interactive.

"Tento úspěch je perfektní kulisou, protože chystáme odhalit některé fantastické hry, které v současné době máme ve vývoji, včetně pokračování Sniper: Ghost Warrior a pár dalších neohlášených projektů."

Minulý měsíc vás Zing.cz informoval, že City Interactive potvrdilo vývoj pokračování této sniper série, která možná poběží na CryEngine 3 od Cryteku, jenž si tvůrci začátkem roku 2010 licencovali.

Pro úplnost dodejme, že PlayStation 3 verze Sniper: Ghost Warrior vyjde letos v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama