SOE oznámila typy serverů pro očekávané H1Z1
Novinka SOE oznámila typy serverů pro očekávané H1Z1

SOE oznámila typy serverů pro očekávané H1Z1

ElementGamer

ElementGamer

9

Nakonec se dočkáme třech typů serverů. Který vás nejvíce láká?

Reklama

Early Access verze H1Z1 odstartuje 15. Ledna. K dispozici budou tři typy serverů. Vybírat budete moci režimy bez otravných zombíků, s nimi (zombies headshot) nebo klasické PVE.

Každý, kdo si koupí hru v předběžném přístupu bude mít možnost si vybrat, jaký z těchto typů je mu nejblíže. Zatím ještě není jasné, zda se uvolní i více druhů, ale prezident Sony Online John Smedley slíbil, že se to dozvíme ještě před vydáním.

Krom toho všeho se nám dostanou ještě Event servery, jež budou mít rozdílná pravidla (jako Battle Royale) a přístup bude ve formě vstupenek - ty budou stát kolem $0,99, ale žádné P2W se snad nekoná, vše půjde získat i hraním.

Známe i pár detailů ohledně ceny. Hru bude možné koupit za $19,99, stejně tak za $39,99. Každému kdo si vybere dražší variantu, budou odměnou vstupenky na Event servery.

Samozřejmě se časem dočkáme i více Event serverů. SOE plánuje odměňovat hráče podobným způsobem jako v Hearthstone v aréně.

Hra byla původně oznámena v dubnu a vývojáři chtěli Early Access vydat už v květnu, ale na poslední chvíli se datum přesunulo. Doufejme jen, že to hře prospěje a my se dočkáme konkurenta oblíbeného DayZ. I když, Smedley jasně řekl, že nechtějí být konkurencí pro populární českou survival onlinovku. Jejich směr je jiný, chtějí vytvořit pravou zombie apokalypsu ve světě čítající až 9,8 milionu km².

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama