Someday You'll Return dodatečně získá český dabing
Someday You'll Return Novinka Someday You'll Return dodatečně získá český dabing

Someday You'll Return dodatečně získá český dabing

Martin Pritula

Martin Pritula

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Práce na konzolové verzi hry zatím nezačaly.

Reklama

I po vydání české hry Someday You'll Return se na hře tvrdě pracuje a vyjma plánovaného vydání hry na konzole byly učiněny také poměrně drastické zásahy do hry, které zredukovaly nudné pasáže a nabídly možnost vyvarovat se stealth sekvencím, které mnohým hráčům příliš nevyhovovali. Dva nejčastější body kritiky tak byly odstraněny, ale dle nové zprávy mají tvůrci ještě jedno eso v rukávu.

Ještě, než se dostaneme k tomu nejdůležitějšímu se podíváme na to, co ještě bude v následujících aktualizacích vylepšeno. Tím bude menu hry, systém získávání achievementů a podpora ovladačů.

Tím nejdůležitějším je však lokalizace. Tvůrci si uvědomují, že jich ve hře není příliš a chtějí jich přidat co možná nejvíce. Stále však zdůrazňují, že jsou tříčlenný tým, a proto jsou jejich možnosti limitovány a budou muset opatrně vybírat mezi tím, které lokalizace přidají a kdy je přidají. Největším přáním tuzemských hráčů byl český dabing.

Someday You'll Return, je českou hrou, a proto by měla nabízet český dabing. Naprosto s tím souhlasíme a chceme jej přidat. Může to nějakou dobu trvat, ale už jsme zahájili jednání s českým dabingovým studiem a pokud všechno půjde dobře, měli bychom ho být schopni v určitém okamžiku realizovat.

Poslední nejčastější otázka se týká konzolových verzích hry. Plánovali jsme zahájit přípravu konzolové verze ihned po vydání hry. Ještě jsme ale nezačali kvůli probíhající práci na PC verzi. Vyladěním hry pro PC si ušetříme spoustu práce. Bohužel to ale znamená, že v současné době pro vás nemáme datum vydání konzolové verze, ale máme v úmyslu vám je poskytnout, jakmile budeme připraveni. Prosím, buďte trpěliví, děláme vše, co je v našich silách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama