Sony nečekaně pokrátila kusy sběratelských edic Uncharted 4 pro náš trh
Novinka Sony nečekaně pokrátila kusy sběratelských edic Uncharted 4 pro náš trh

Sony nečekaně pokrátila kusy sběratelských edic Uncharted 4 pro náš trh

Michal Burian

Michal Burian

37

Česká republika, Slovensko a další regiony v Evropě dostanou méně kusů.

Reklama

Pokud jste s předobjednávkou Libertalia Collectors edice Uncharted 4: A Thief's End váhali, je více než pravděpodobné, že jste dnes ráno od obchodu dostali e-mail, který vás nepotěšil. Nejen naše obchody Xzone.cz, GameExpres.cz a GameExpres.sk, ale i další v České republice a na Slovensku musely své zákazníky informovat, že Sony nečekaně několik dnů před vydáním zkrátila plánovaný počet kusů pro celou ČR/SK a další regiony v Evropě.

Pokud se vás tato situace netýká, buďte rádi. Znamená to, že jste sběratelskou edici Uncharted 4 předobjednali včas. Minimálně Xzone a GameExpres vás bude informovat, že se sběratelskou edicí můžete počítat. Obchody jako rozdělující volí datum předobjednávky.

„Na omezený počet kusů jsme museli zvolit způsob, jak je rozdělit a zvolili jsme jako rozhodující datum předobjednávky. Ta vaše se bohužel do daných kusů s datem objednání nevešla :-(. Snažil jsme se "urvat" maximum, posledních několik dní jsme toto řešili se Sony, ale více kusů se již nepovedlo zajistit. Ač tento problém není naše chyba, protože kusy jsme měli slíbené, snažíme se utěšit zákazníky, na které se nedostalo, a nabízíme následující kompenzaci. Pokud předobjednávku změníte na speciální edici a nebo standardní edici, tak vám dáme navíc ještě 150 Kč slevu jako omluvu za tyto komplikace,“ informuje Xzone.cz.

„Je nám jasné, že jste se na sběratelskou edici velmi těšili a my sami z toho jsme velmi rozladění. Bohužel jsme tuto situaci neočekávali, a myslíme, že ani plno lidí ve vedení Sony,“ dodává Xzone.

V souvislosti s touto nešťastnou zprávou jsme si vzpomněli na nedávné problémy Sony s vykradeným kamionem v cizině. Je možné, že v něm bylo Uncharted 4 i pro náš trh, včetně sběratelských edic. Potom by celá tato záležitost dávala smysl.

Xzone.cz místo sběratelské edice nabízí speciální edici se slevou 150 Kč. Pokud si ji předobjednáte, získáte stejný obsah jako v případě sběratelské, tedy krom figurky Nathana Drakea. V balení nechybí sběratelský steelbook, 48 stránkový artbook, nálepky a DLC bonusy do multiplayeru. Speciální edice je momentálně nedostupná z důvodu, aby se dostalo na všechny s předobjednávkou sběratelské edice.

Já už jen dodám, že sběratelská edice Uncharted 4 (Libertalia Collectors Edition) obsahuje figurku Nathana vysokou cca 30 cm, sběratelský steelbook, 48 stránkový artbook, nálepky a DLC bonusy do multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama