Sony přestala uvádět Death Stranding jako exkluzivitu pro PS4
Death Stranding Novinka Sony přestala uvádět Death Stranding jako exkluzivitu pro PS4

Sony přestala uvádět Death Stranding jako exkluzivitu pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

30
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Stále pravděpodobnější je, že hra vyjde i na PC.

Reklama

Opět se rozbíhají spekulace o PC verzi Death Stranding. Tentokrát ale nejde o nic vymyšleného. Společnost Sony přestala uvádět Death Stranding na svých oficiálních stránkách v sekci PlayStation 4 exkluzivit, což se okamžitě rozšířilo internetem.

V současné době není známo, proč Sony hru odstranila ze seznamu, ale skutečně to vypadá, že Death Stranding po PS4 verzi dorazí i na PC. Xbox One se zdá být nepravděpodobný, když vezmeme v potaz, že Hideo Kojima pro vývoj Death Stranding využívá Decima engine od studia Guerrilla Games, kteří na něm postavili Horizon Zero Dawn.

Fanoušci se na internetu dohadují, zda odstranění neznamená, že Death Stranding zároveň vyjde na PS4 a PC, což se mi osobně nezdá. Přikláním se k variantě, že 8. listopadu letošního roku vyjde titul na PS4 (s českými titulky) a na začátku roku 2020 bude následovat verze pro počítače. Ovšem Kojima může klidně překvapit. Chytřejší můžeme být 19. srpna, kdy se koná slavnostní zahájení Gamescomu - uvidíme nové záběry z hraní Death Stranding.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama