Sony spustila živý přenos lákající na Death Stranding
Death Stranding Novinka Sony spustila živý přenos lákající na Death Stranding

Sony spustila živý přenos lákající na Death Stranding

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy PlayStation PlayStation 4

Dnes uvidíme nové záběry a nejspíš se dozvíme datum vydání.

Reklama

Včera k večeru spustila Sony stream lákající na Death Stranding. V průběhu dnešního dne bychom se měli dozvědět nové informace, respektive vidět nový gameplay trailer. I když v tomhle případě možná půjde čistě o záběry z hraní, což spousta fanoušků ocení a možná konečně uvidíme, co je tenhle projekt od Hidea Kojimy vlastně zač. Bohužel nevíme, kdy přesně ke všemu dojde, nezbývá než bedlivě živý přenos sledovat.

Vše signalizuje k tomu, že se dnes dočkáme i data vydání. Na PlayStation Store byla viděna reklama na Death Stranding s bonusy pro předobjednávky s řadou in-game věcí, dynamickým PS4 tématem a PSN avatarem. Vypadá to, že Death Stranding je blízko, pravděpodobně dorazí na PlayStation 4 v letošním roce.

Sony spustila živý přenos lákající na Death Stranding

Nezapomeňte, že zítra se má podle spekulací zase mluvit o The Last of Us Part II. Více zde.

Podle popisku nám má Hideo Kojima (tvůrce série Metal Gear) v Death Stranding nabídnout cestu, jakou jsme ještě nezažili. Jako pracovní Sam Bridges se máme vydat do smrtícího a tajemného světa, kde je všudypřítomná smrt. Ve hře hrají hvězdy jako Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux a Guillermo del Toro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama