Sony v Paříží odhalí sedm novinek a Zing bude u toho!
Novinka Sony v Paříží odhalí sedm novinek a Zing bude u toho!

Sony v Paříží odhalí sedm novinek a Zing bude u toho!

Michal Burian

Michal Burian

34

E3 byla jen polovina příběhu, vzkazuje Sony a láká na sedm novinek, které za tři dny odhalí v Paříži a my budeme u toho!

Reklama

Společnost Sony láká na svou tiskovou konferenci, která se uskuteční před zahájením Paris Games Week 2017. PlayStation Media Showcase se koná přesně za tři dny, v pondělí v 17:00 našeho času.

Konferenci budete moci sledovat živě na Zing.cz a jak je u nás zvykem, již během tiskovky budeme sepisovat všechny novinky a postupně je vydávat. Na co se můžete těšit? Sony slibuje, že E3 byla jen polovina příběhu. Očekávat máme 21 herních prezentací, včetně sedmi zcela nových oznámení, tedy představení her, které ještě nebyly oznámeny.

V dalších dnech se můžete těšit na naše dojmy z hraní nadcházejících PlayStation 4 exkluzivit. Do Paříže se připravuje Filip Němec, který se nejprve na místě podívá na tiskovou konferenci a poté má domluvené schůzky s vývojáři, prezentace očekávaných her a také rozhovory. Nezapomeňte tedy bedlivě Zing od pondělí po celý týden sledovat. Bude to stát za to. My už totiž něco málo víme a troufáme si říct, že spousta příznivců PlayStationu 4 bude nadšena a zároveň ohromena. Velký týden pomalu začíná.

Co od PlayStation konferenci v Paříži očekáváte? Napište nám do komentářů, jaké hry si přejete vidět a co by Sony mohla oznámit za novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama