Sony zakládá nové studio. Mohlo by pracovat na Uncharted
Novinka Sony zakládá nové studio. Mohlo by pracovat na Uncharted

Sony zakládá nové studio. Mohlo by pracovat na Uncharted

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy PlayStation PlayStation 4

Bude spolupracovat s týmy z Naughty Dog, SIE Santa Monica Studio a specialisty na animace a snímání pohybů.

Reklama

Společnost Sony v posledních letech tolik neroste, zdá se, že se současným stavem studií je spokojena a dokáže zásobovat PlayStation kvalitními hrami, což má pokračovat i v budoucnu. Aby společnost dokázala udržet nastolený trend, začala posilovat. V oblasti San Diega formuje zcela nový tým, který má podle indicií pracovat na Uncharted.

Novým tým, pro který se hledají zaměstnanci, bude sídlit v oblasti San Diega a spolupracovat s firmou Visual Arts Serice Group. Jde o produkční studio specializující se na animace a snímání pohybů. Právě díky nim jsme si mohli vychutnat kvalitu obličejů a pohybů ve hrách jako je Uncharted, God of War a mají ruce i v Death Stranding.

O Uncharted se přímo nemluví, ale v inzerátu je zmiňován vývoj AAA titulů, v současné době nějaké nespecifikované akční adventury z pohledu třetí osoby a spolupráce s týmy Naughty Dog a SIE Santa Monica Studio. Právě to stačilo k tomu, aby se začalo mluvit o novém Uncharted, jenž bude mít tento tvůrčí celek na starost a Naughty Dog zajistí podporu. Spolupráce s týmem SIE, který vytvořil God of War, má být uváděn z důvodu, že noví zaměstnanci budou zřejmě ve stejném městě a možná i stejné budově. Kdyby sídlili přímo v San Diegu, tak je to kousek od Santa Monicy.

Co myslíte, je pravděpodobné, že by nové studio dostalo na starost Uncharted, pod dohledem původních autorů? V Naughty Dog se již několikrát nechali slyšet, že si chtějí dát od Uncharted pauzu a zaměřit se na něco jiného, teď na druhý díl The Last of Us a potom na něco úplně nového.

Zdroj: PPE.pl

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama